Sist oppdatert: 05.05.2021
______________________________________________________________

03.05.21:Har behov for en båtplass på Grasholmen, blant annet delta i onsdagsregattaene. Seilbåten er 30 fot lang og 3 meter bred. Ta kontakt med Walter Søiland på mobil 411 61 684 eller e-post: wsoiland@gmail.com

20.04.21: Båtplass byttes i garasjeplass på Grasholmbryggå. Kontakt Torbjørn Haraldsen på e-post: gro.gregersen@hesbynett.no 

12.01.21: Båtplass nr  31 i Pinå båthavn (35 fot og 3,60m lysåpning) ønskes “byttet” i annen båtplass mot tillegg på Grasholmen. Er på utkikk etter en båtplass på 25 fots størrelse. Henvendelser til Kenneth Rasmussen på e-post: Kenneth.rasm@outlook.com / mob: 92669795

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at salg av båtplasser kun kan skje mellom seksjonseiere i det sameiet båtplassen er for salg i.

De som eier båtplass i et sameie må følge de lover og regler som gjelder til envher tid, se det enkelte sameie for informasjon. En står vanligvis fritt til å leie ut sin båtplass for 1 kaledenderår om gangen, så fremt båten passer inn i miljøet og ikke er til sjenanse, igjen ref til gjeldende vedtekter i det enkelte sameie. Likeså plikter den som leier båtplass å sette seg godt inn i og godta det enkelte sameies gjeldende regler og vedtekter samt å signere egne dokumenter for dette.

Sjekk med Styreleder i det sameiet du leier båtplass i om du er usikker!

NB! Generelt for Grasholmen gjelder at “den som leier båtplass men ikke selv bor eller disponerer parkeringsplass på Grasholmen henvises til parkering på offentlig anvist parkeringsplass”. Dette blir enten på Sølyst eller Hundvåg.

Det er dessverre ikke anledning eller tillatt å parkere på gjeste og/eller beboerparkering på Grasholmen og/eller Lunde Båts eiendom for de som leier båtplass og ikke bor der selv.

Ulovlig parkerte biler vil enten; 1. bli bøtlagt av Stavanger kommune, da “Sone 1 sentrum” gjelder for parkering på Grasholmen døgnet rundt 7 dager i uken, eller 2. tauet bort for eiers regning uten videre forvarsel.

Boss og søppel fra båtene ber vi om at du tar med deg og avhender på dertil “egnet sted”, dvs i bosset hjemme, ikke i naturen på Grasholmen eller i private containere tilhørende Lunde båt eller Grasholmens velforeninger.

På forhånd tusen takk for hjelpen og for samarbeidet.

Ønsker du å leie ut eller å leie en båtplass på Grasholmen?
Send en e-post for gratis annonsering til webmaster for Grasholmen.no på: normanseth@lyse.net så blir de lagt ut ved første anledning.

Do you wish to rent or rent out a boatspace at Grasholmen?
Send an e-mail for free advertising to the Grasholmen.no webmaster on e-mail: normanseth@lyse.net.